Alina Gorghiu îl critică dur pe Ludovic Orban: Cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior!

Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului, spune că sunt oameni în PNL care doresc răul partidului, făcând referire la Ludovic Orban, despre care spune că a jucat diferit față de partid și a înlesnit moțiunea de cenzură a celor de la USR PLUS și AUR.

Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului, spune că sunt oameni în PNL care doresc răul partidului, făcând referire la Ludovic Orban, despre care sppune că a jucat diferit față de partid și a înlesnit moțiunea de cenzură a celor de la USR PLUS și AUR.

”Uneori, cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior. Și fac cot la cot eforturi comune cu alianța AUR+USR PLUS, ca să pice guvernul condus de PNL.

Cred însa ca aceasta monumentală eroare va avea consecințe politice. Între timp, noi, toți ceilalți din partid, apărăm PNL și acest guvern. Nu oricum, ci cu Florin Cîțu prim-ministru și respectând ceea ce am promis electoratului nostru: o guvernare eficientă și fără PSD, adversarul nostru tradițional.

Iar 25 septembrie va fi momentul adevărului. Și pentru cei care apără guvernul, dar mai ales pentru cei care vor să scoată PNL de la guvernare. Eu văd o guvernare de dreapta, cu oameni mai puțin emoționali, dar de dreapta. PNL-USR-UDMR va fi formula. Sunt convinsă de asta. Romanii Trebuie Sa Stie”, scrie Alina Gorghiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.