Noul director al CS Rapid, Mircea Zamfir, contestat puternic. Galeria amenință cu proteste!

0

Cătălin Drulă a semnat ordinul prin care Mircea Zamfir a devenit noul director al CS Rapid chiar înainte să demisioneze din fruntea Ministerului Transporturilor. Comunicatul a fost postat pe site-ul oficial al clubului, iar fanii rapidiști au luat foc!

Peluza Nord a emis un comunicat pe Facebook și anunță că va protesta după această decizie.

„Alături de Vali Ionescu Caciureac! Cătălin Drulă (îl găsiți în DEX la definiția nimicului) a încercat să umilească și să indepărteze o legendă incomparabilă a clubului Rapid București: Vali Ionescu Caciureac. Costin Zamfir (nimeni de nicăieri) a fost desemnat noul președinte al clubului de cel menționat mai sus. Vali Caciureac este sinonimul perfmormanței și seriozității în sportul românesc și merită respectată. Și-a dedicat viața culorilor alb-vișinii atât ca sportivă, obținând numeroase premii naționale și internaționale, dar și ca președinte, gestionând corespunzător cele mai dificile momente din istoria sportului giuleștean. Menționăm că în sezonul actual CS Rapid București se aliniază în primele ligi naționale la toate sporturile de echipă unde secțiile sunt active”, a scris Peluza Nord.

„Acesta este rezultatul unor proiecte pentru care s-au făcut nenumărate sacrificii și roadele muncii eficiente. Adăugăm aici că deși echipa de fotbal este desprinsă de Clubul Sportiv, doamna Caciureac a fost mereu alături de FC Rapid 1923, fiind împreună cu noi încă din diviziile de amatori până în prezent. A reprezentat cheia unei comunicări și relații excelente între FC Rapid și CS Rapid. Vali Caciureac înseamnă Rapid și trebuie să RĂMÂNĂ președintele clubului, orice alt scenariu va fi urmat de proteste vehemente și acțiuni menite să îndepărteze slugile impuse de clasa politică. Aici e Rapid!”, a încheiat Peluza Nord.

Valentina Ionescu-Caciureac are în palmares o medalie de argint câștigată la JO 1984, la Los Angeles, în proba de săritură în lungime. Fosta atletă a reușit să câștige medalia de aur în această probă la Europenele de la Atena, din 1982. Noul director al clubului, Mircea Zamfir, este un om politic.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.