Ludovic Orban, mesaj tranșant pentru liberali: „Dacă voi câştiga pe 25 septembrie, refac coaliția în maximum 48 de ore”

1

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a arătat de părere că Florin Cîțu nu își permitea să se înscrie în competiția din interiorul formațiunii liberale „fără să se consulte cu altcineva”, sugerând că ar fi vorba de Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, președintele PNL, a exclus, miercuri seară, la B1 TV, ca cineva să-l dea afară de la conducerea partidului până la alegerile interne din 25 septembrie. „Dacă voi câştiga, refac coaliția în maximum 48 de ore. Cum să refuze domnul președinte, m-a desemnat prim-ministru de 3 ori”, a precizat președintele PNL.

„Hahaha, cine să mă dea afară din partid? Sunt minți înfierbântate care cred că doar eliminarea mea mă poate împiedica să câștig”, a mai spus Ludovic Orban.

Întrebat de ce se teme să-l critice pe președintele Klaus Iohannis, liderul PNL a spus: „Eu l-am considerat un partener al PNL. Îl consider și acum, cu singura condiție să fie un partener serios, să poată să se implice în rezolvarea crizelor.

Dacă mergeți pe stradă și întrebați oamenii, peste 50 la sută mă preferă pe mine, iar sub 20 la sută pe Florin Cîțu”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus, miercuri seară, că Florin Cîțu nu a mai respectat nici o recomandare de-a sa din momentul în care a decis să candideze la șefia partidului, lăsând să se înțeleagă că președintele Klaus Iohannis ar fi în spatele deciziei de a participa la alegerile interne.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Georgică Sterian spune

    Salutăm pe dumneavoastră domnule președinte și mult succes!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.