Ludovic Orban nu mai acceptă jumătăți de măsură: PNL are trei soluţii – refacerea coaliţiei cu USR-PLUS, guvernarea împreună cu PSD sau opoziţia!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Constanţa, că partidul are în momentul de faţă trei variante: refacerea coaliţiei cu USR PLUS, guvernarea împreună cu PSD „pe faţă sau pe spate” sau intrarea în opoziţie, reiterând ideea că cea mai bună soluţie este guvernarea în formula stabilită după alegerile parlamentare.

„Noi suntem PNL, noi trebuie să ne luăm deciziile conform aşteptărilor oamenilor care ne susţin, care au avut încredere şi care pot să aibă încredere în noi. Trebuie să ne luăm deciziile noi, acasă la noi, nu să aşteptăm să vină presiuni externe sau să ne impună cineva ce decizii să luăm”, le-a transmis Orban liberalilor din Constanţa, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL le-a cerut colegilor de partid să voteze după cum le dictează conştiinţa la Congresul partidului de pe 25 septembrie, afirmând că „PNL Anghel Saligny nu reprezintă un cadou pe care îl dă Florin Cîţu primarilor, ci o necesitate de finanţare a proiectelor de infrastructură”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.