Studiu șocant despre infectarea cu COVID-19. Cei care au avut virusul au dezvoltat un „sistem imunitar extrauman”!

Share:

Studiu despre infectarea cu Covid-19. Oamenii de ştiinţă au observat că unele persoane care au avut virusul au dezvoltat un „sistem imunitar extrauman”. Potrivit imunologului Shane Crotty, această imunitate are o „putere impresionantă”.

În sprijinul teoriei sale, el a făcut public în iunie un articol în revista Science, care a fost transmis în această săptămână la NPR, scrie cnews.fr.

Imunologul Shane Crotty precizează că „imunitatea supraumană” implică o producție de anticorpi cu un nivel foarte ridicat de flexibilitate. Oamenii care o dobândesc după ce au fost bolnavi ajung să devină foarte rezistenți la virus, dar și la toate variantele sale.

În ceea ce priveşte persoanele care s-au vaccinat, până în prezent nu s-a stabilit nimic clar, dar se pare că cei mai afectați vor fi cei infectați cu coronavirusul în 2020 și imunizați cu vaccinuri ARNm în acest an, cum ar fi Pfizer sau Moderna. Cu toate acestea, oamenii de știință nu sunt siguri dacă toți cei aflați în această situație dezvoltă o „imunitate extraumană”.

Am studiat acest fenomen doar pe câteva persoane, deoarece este un examen foarte laborios și dificil”, afirmă virusologul Theodora Hatziioannou, care a fost intervievată de NPR, citat de Aleph News.

Se poate prezice în mod rezonabil că aceste persoane vor fi protejate în mod adecvat împotriva majorității – și, posibil, a tuturor -variațiilor SARS-COV-2 (virusul Covid-19) care ar putea apărea în viitor. Este un pic ciudat, dar am sentimentul că au o anumită protecție împotriva virusurilor SRAS care nu au infectat încă oamenii”, a explicat virusologul Paul Bieniasz la NPR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.