Ludovic Orban nu mai acceptă jumătăți de măsură: „Cine a făcut rău partidului trebuie pedepsit!”

Share:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Focşani, că singura soluţie „viabilă şi onorabilă pentru România” este refacerea coaliţiei de guvernare, subliniind că el are capacitatea de a face acest lucru şi ulterior de a negocia învestirea unui guvern responsabil. „Nu fug de răspundere, dacă va fi necesar sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul”, a afirmat el. Moţiunea lui Ludovic Orban a primit 59 de voturi în şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Vrancea, astfel că aceasta va fi cea susţinută de CDJ al filialei.

Orban a afirmat că el este omul care poate reface unitatea partidului şi să aibă „măsura justă în tratarea fiecărui coleg”.

„Evident cine trebuie pedepsit, trebuie pedepsit, cine a făcut rău partidului, evident că cine a făcut-o fără să facă partidului trebuie recuperat”, a punctat liderul PNL.

Ludovic Orban a adăugat că „oamenii nu ne-au votat ca să provocăm crize politice” şi trebuie găsită o soluţie rapidă. „Soluţia pe care o susţin este singura viabilă şi onorabilă pentru România, ea nu poate fi decât refacerea coaliţiei de guvernare. Am capacitatea de a reface această coaliţie de guvernare într-un timp foarte scurt şi, mai ales, după refacerea coaliţiei de guvernare, să negociem investirea unui guvern responsabil, un guvern performant, şi aici vă spun foarte limpede, nu fug de răspundere, dacă va fi necesar sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul”, a declarat Orban.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.