Nicuşor Dan, reacție fermă: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, exclude varianta unei sistări a stimulentelor financiare pentru nou-născuţi, pentru persoanele adulte cu dizabilităţi sau a voucherelor materna și spune că anunţul de pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială reprezintă o eroare umană. 

Nicușor Dan a precizat, prin intermediul biroului de presă al PMB, că anunţul făcut public pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, conform căruia nu vor mai fi procesate noi cereri, reprezintă o eroare umană.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna şi persoane adulte cu dizabilităţi să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunţul apărut pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti nu corespunde realităţii. În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilităţi, copii cu dizabilităţi, familii monoparentale şi sprijin pentru prevenirea abandonului şcolar. Acestea urmează să fie plătite în acelaşi cuantum ca până acum”, a precizat Nicuşor Dan luni, conform biroului de presă PMB.

Pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului București a fost făcut public un anunț prin care se preciza că începând cu data de 13 septembrie, cererile nou depuse privind acordarea de stimulente nu vor mai fi procesate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.