Ponta îi cere lui Iohannis să aducă PSD la guvernare!

Share:

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV, că refacerea USL, o alianţă între PNL şi PSD, este soluţia „cea mai bună dintre cele rele”. Liderul Pro România susţine că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să intervină pentru că „ţara este neguvernată”.

Victor Ponta a afirmat că nu vede vreo altă soluţie decât refacerea USL.

„Aţi vrea să refacă USL-ul. Pe vremea USL-ului şi-a primit toată lumea pensiile, salariile. Am scăzut impozitele. Ţara nu e guvernată. Nici nu văd o soluţie!

Soluţia cu refacerea USL e cea mai bună dintre cele rele. Dar altă soluţie cum? Guvern minoritar format din PNL în care jumătate din PNL e cu Orban, restul contra?

Să-i aduci înapoi pe USR? Tocmai au spus că liberalii sunt hoţi, corupţi. Alegeri anticipate nu se vor face!”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

De altfel, fostul premier exclude varianta prin care USR să ajungă din nou la guvernare.

„USR sunt total lipsiţi de responsabilitate. Sunt cu puşcării, tămbălău, scandal. Nu poţi să guvernezi o ţară. Nu poţi să guvernezi un oraş. Pe unde au ieşit USR-işti primari e cam dezastru, e jale.

Cine i-a adus? Domnul Iohannis! Acum o să facă cu PSD (coaliţia de guvernare)!”, a precizat Victor Ponta.

Cât despre scandalul din interiorul PNL dintre tabăra lui Ludovic Orban şi cea lui Florin Cîţu, Victor Ponta a remarcat că liberalii „se bat între ei în timp ce România s-a degradat”.

„Singurii care câştigă sunt cei de la AUR. E cel mai uşor să ţipi din tribună. Domnul Simion unde a fost?
Când cei din teren joacă prost, ţipă cei din galerie!”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta a anunţat că nu mai vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, după ce a pierdut în 2014 în faţa lui Klaus Iohannis.

„Sunt bătrân. Să vină alţii mai tineri! Pentru mine şi pentru familia mea, faptul că a ajuns Iohannis preşedinte e mai bine, pentru oameni, nu ştiu. Puteţi să îi întrebaţi pe ei”, a precizat Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.