Emma Răducanu ar putea deveni prima sportiva miliardară

Victoria de la US Open a Emmei Răducanu i-a adus 2,5 milioane de dolari în conturi. Pe lângă asta, tânăra de 18 ani este pe cale să obţină sume mult mai mari din contractele de sponsorizare, scrie CNN.

Cred că Emma va câştiga mult peste 100 de milioane de dolari în următorul an calendaristic. Îi va eclipsa pe toţi„, a declarat Jonathan Shalit, preşedintele Grupului InterTalent, o agenţie de gestionare a talentelor din Londra.

Shalit estimează că cele mai renumite branduri din lume „vor dărâma uşa Emmei”. Acest lucru ar putea duce la contracte de sponsorizare profitabile din modă, bijuterii, produse cosmetice, îngrijirea pielii şi îngrijirea părului.

Emma Răducanu a învins-o sâmbătă pe canadianca Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3, devenind cea mai tânără câştigătoare de mare slam de când Maria Sharapova a câştigat Wimbledon, în 2004, la vârsta de 17 ani. Este, de asemenea, primul jucător din istorie care a câştigat unul dintre primele patru turnee de top după ce a trecut prin runde de calificare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.