Orban pune „punctul pe i”: Președintele Iohannis i-a făcut o plângere penală lui Dragnea că a folosit PNDL pentru a cumpăra primari PNL

0

Dublu atac – la preşedinte şi premier – din partea lui Ludovic Orban. El susţine că Klaus Iohannis i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea, pentru că acesta ar fi folosit banii din PNDL 1, ca să cumpere susţinerea unor primari, înainte de alegerile din 2014. Preşedintele PNL lasă să înţeleagă că acelaşi lucru a făcut acum şi Florin Cîţu. E o faptă penală, acuză Orban.

 „Eu vă aduc aminte că președintele Klaus Iohannis a formulat o plângere penală împotriva lui Dragnea pentru faptul că, utilizând bani publici din PNDL 1, a cumpărat înainte de campania de prezidențiale din 2014, în timpul Ordonanței 55, primari de la PNL și promițându-le proiecte i-a trecut la PSD.

Însuşi preşedintele Iohannis este cel care a formulat plângerea penală împotriva lui Dragnea. Sigur că ea nu şi-a urmat cursul, dar plângerea a fost formulată. Păi putem noi să vorbim astăzi de condiţionarea alocării de bani publici către primari în Congres cu condiţia de a susţine un candidat care este premier în funcţie? Păi fraţilor, aşa ceva este penal, să ştiţi!”, a punctat liderul PNL, Ludovic Orban.

Orban a declarat, înb context, că va continua parteneriatul cu Klaus Iohannis şi după ce va câştiga alegerile pentru preşedinţia PNL la congresul din 25 septembrie.

Liderul PNL a mai spus că oamenii le reproșează politicienilor de la putere, inclusiv lui Iohannis, că au declanșat această criză politică, în loc să se ocupe de guvernare. El spune că trebuie soluționată criza „în acord cu așteptările cetățenilor” și a adăugat că respinge „orice formulă de înțelegere cu PSD”.

ludovic orban pnl

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.