Program spectacole Teatrul EXCELSIOR 17-30 septembrie 2021

0

Vineri, 17 septembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Interzis sub 18 ani de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Arlecchino si pierdutele iubiri după o canava de Commedia dell’arte, scenariul și regia Enrico Bonavera. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/arlecchino-si-pierdutele-iubiri/. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Duminică, 19 septembrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: Prâslea cel voinic și merele de aur după basmul lui Petre Ispirescu, regia și adaptarea muzicală Eduard Petru Jighirgiu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/praslea-cel-voinic-si-merele-de-aur/. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Vineri, 24 septembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: PREMIERĂ – Cenușăreasa adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Sâmbătă, 25 septembrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: Cenușăreasa adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Duminică, 26 septembrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: Cenușăreasa adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Duminică, 26 septembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: O noapte furtunoasă de I.L. Caragiale, regia Stelian Milu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Miercuri, 29 septembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Interzis sub 18 ani de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Joi, 30 septembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Familia Addams – libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/familia-addams/. Bilete: pe site-ul ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.