PSD îi dă lovitura de grație lui Clotilde Armand: Comisie de anchetă pentru verificarea achizițiilor făcute, în stare de alertă, de primarul sectorului 1!

0

PSD cere comisie de anchetă pentru Clotilde Armand. Consilierii PSD au convocat pentru vineri o sedintă extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înfiintarea unei Comisii de verificare a achizitiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

PSD a convocat pentru vineri, orele 11:00, o ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

„Înființarea aceastei comisii a fost solicitată de către consilierii locali ai Partidului Social Democrat încă din 16 august. Ea se dovedește cu atât mai necesară cu cât au apărut deja în presă informații referitoare la nereguli privind contractele de salubrizare încheiate de Clotilde Armand, precum cele referitoare la contractul cu REBU. Se dovedește astfel că instituirea stării de alertă a deschis calea unor abuzuri și încălcări ale procedurilor sub pretextul soluționării unei probleme generate chiar de către Clotilde Armand: criza gunoiului în sectorul 1”, a transmis Florin Manole, președinte PSD Sector 1.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.