Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, declarație șocantă: „FCSB este Steaua!”

Eduard Novak o consideră pe FCSB drept adevărata continuatoare a echipei Steaua, în ciuda faptului că justiția îi dă dreptate clubului din Liga 2.

Şeful sportului românesc și-a exprimat părerea privind acest subiect sensibil, dar a ținut să precizeze la Pro Sport LIVE că nu a vorbit în calitate de ministru, ci de suporter.

Eduard Novak a simpatizat cu Steaua încă din copilărie, dar spune că „a pierdut firul” de când identitatea clubului a început să fie disputată de cele două entități. Ministrul de origine maghiară a menționat că este împărțit sufletește între Ungaria și România, dar spune că „tricolorii” au un ușor avantaj din acest punct de vedere.

„Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul cine e Steaua, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică? FCSB! Dar n-am zis-o ca ministru!”, a spus Eduard Novak.

Curtea de Apel a decis că FCSB nu are palmaresul Stelei! Astfel, Steaua are palmaresul din 1947 până în 1998, când s-a transformat în societate non profit. AFC Steaua are palmaresul în perioada 1998 – 2003, iar FCSB are palmaresul din 2003 până în prezent. CSA Steaua a cerut și palmaresul clubului roș-albastru dintre 1998 şi 2003, dar instanţa a respins cererea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.