Ludovic Orban o ironizează pe Raluca Turcan: Un președinte de partid e „full time”, nu „full option”!

0

Ludovic Orban o taxează dur pe Raluca Turcan şi spune că un președinte PNL trebuie să fie „full time”, nu „full option”.

Președintele PNL a rememorat o declarație mai veche a Ralucăi Turcan, care a spus că e „full option” ministru al Muncii.

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, în fața liberalilor din Sectorul 1, despre felul în care trebuie să fie un președinte PNL. A spus că el este un președinte „full time”.

Orban s-a amuzat de momentul în care Raluca Turcan a spus că este „full option” ministru al Muncii.

„Un președinte PNL trebuie să muncească 24 de ore din 24 dacă este necesar. N-are voie să aibă odihnă. El este… nu (râde – n.r.). Full time. Full time job. Adică trebuie să fie președinte oricând este necesar, la orice oră din zi sau din noapte, pentru că președintele partidului este cel care poartă cea mai mare răspundere pentru evoluția PNL”, a spus Orban.

Întrebată, la sfârșitul lunii august, dacă este pregătită să preia președinția Camerei Deputaților, Raluca Turcan a răspuns că este implicată „full option” la Ministerul Muncii: „Mă cunoaşteţi de foarte mult timp şi ştiţi că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure şi sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii”.

Nu este prima dată când Ludovic Orban e ironic la adresa lui Turcan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.