Ciolacu îl desființează pe Dragnea: „Să încerci din cauza anumitor frustrări sau rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Radio Guerrilla că a avut și are discuții cu toți foștii președinți ai PSD, mai puțin cu Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu nu a fumat pipa păcii cu Liviu Dragnea. „N-am avut această plăcere – n.r., să se întâlnească – nici cât a fost închis și nici după”, a spus Ciolacu.

Referitor la faptul că Liviu Dragnea ar putea să-și facă partid, Ciolacu a spus că e cel mai potrivit este să anunțe el sau Codrin Ștefănescu.

Ar fi al treliea președinte PSD care și-ar face partid că și Mircea Geoană și-a făcut un partid și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”, a spus liderul PSD.

„Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla. Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Atacul lui Marcel Ciolacu vine cu câteva zile înainte de un interviu anunţat de Liviu Dragnea, în care foarte probabil va fi criticat de fostul preşedinte al PSD.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Codrin Ștefănescu anunță posibila revenire a lui Liviu Dragnea pe scena politică, afirmând că e singura și ultima speranță.

Mai exact, acesta susține că fostul lider al PSD este singura speranță pentru români, adăugând că doar așa românii își pot recupera țara. Totodată, el a făcut un apel la cei care îl urmăresc să îi transmită lui Liviu Dragnea toate gândurile bune și încrederea pe care o au în el.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.