Victorie uriașă a premierului Cîțu înaintea Congresului PNL. PNRR a fost aprobat, Ursula von der Leyen vine în România să îl semneze!

0

Premierul Florin Cîțu a anunțat, vineri seara, că PNRR este aprobat pentru România și că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine în țara noastră pe 25 septembrie să semneze.

Președinta Comisiei Europene și-a anunnțat programul și va veni în România pe 27 septembrie, ceea ce înseamnă că PNRR este aprobat pentru România, a transmis Guvernul României.

„O veste bună este că din cei 48 de miliarde de euro din programele PNRR din Europa, 9,7 milioane sunt pentru transportul din România. Așa cum am spus, o sumă importantă se alocă transportului din România și PNRR e aprobat efectiv.

Pe 27 septembrie, doamna Ursula vine să semneze, până pe 25 septembrie va fi în state, astfel orice zvonuri….cine spunea că nu se aprobă PNRR, iată că acum e aprobat. Totul va fi bine și începem să implementăm acest proiect. La finalul anului va veni primul avans din PNRR”, a declarat Florin Cîțu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.