Premierul Cîțu pune „punctul pe i” înaintea Congresului PNL: 40 de filiale liberale susțin moţiunea „România liberală”!

0

Premierul Florin Cîțu a declarat  că moţiunea „România liberală”, cu care el candidează la preşedinţia PNL, a fost votată de 40 de filiale ale partidului din 41. Florin Cîţu nu ia în calcul o demisie de la Guvern.

Premierul Florin Cîţu a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu va demisiona din funcţie, în situaţia în care va fi o criză politică prelungită, din cauza faptului că nu vom avea miniştri plini. „O demisie înseamnă ca un guvern să pice. Să laşi România fără guvern şi să o arunci în negocieri în Parlament, în pandemie, când ne pregătim şi pentru iarnă, ar fi un gest iresponsabil pe care nu îl voi face niciodată.

Niciodată, PNL nu îşi va da jos propriul guvern. Nu vom pleca de la guvernare, suntem aici pentru a guverna. Restul scenariilor sunt doar scenarii”, a spus, sâmbătă, premierul Florin Cîţu.

Şeful de la Palatul Victoria a adăugat, în context, că premierul pleacă doar prin moţiune de cenzură.

„Premierul pleacă doar prin moţiune de cenzură. Rolul nostru e să asigurăm guvernarea. Guvernarea merge foarte bine acum, noi avem de găsit soluţii. Avem 45 de zile în care putem să guvernăm cu miniştri interimari”, a completat Florin Cîţu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.