Sebastian Burduja, liberalul care se luptă pentru promovarea produselor românești. Campania “Cumpără românește” merge mai departe!

0

Într-o Românie suprasaturată până la refuz de “războaie politice” în care tot ceea ce contează este votul cetățeanului, există (prea) puțini politicieni care privesc, cu adevărat, către români, către interesele, nevoile și așteptările acestora.

Campania “Cumpără românește” promovată de tânărul lider al PNL Sector 1, Sebastian Burduja, arată, până la urmă, că românii trebuie să primeze de fiecare dată. Susținerea produselor românești, într-o țară invadată până la refuz de produse (dubioase) de import, reprezintă un mesaj ce trebuie auzit tot mai des în spațiul public din partea decidenților zilei și nu numai.

 Același tânăr politician a “recidivat” însă și în privința campaniei #daocartemaideparte pe care care a continuat-o și în vremea pandemiei.

„Astăzi continui campania “Cumpără românește”: #cumpărăromânește este despre lucrurile simple pe care le poate face fiecare dintre noi. Fiecare produs fabricat in România pe care îl cumpărăm înseamnă locuri de muncă și dezvoltare pentru toți românii.

Astăzi, despre o forță din 1971: primii fulgi de porumb din România — FORTZA. Fără zahăr, cu vitamine pentru cei mici (și cei mari). Am descoperit nu doar un gust minunat, ci și o poveste frumoasă, pe care o găsiți pe www.fortzaecutine.ro. A urmat un mic dejun de duminică, liniștit și sănătos, in familie. Fortza e cu noi, fortza fie cu voi
Faceți ca mine: căutați pe raft, cumpărați românește și veți face bine! Voi continua in perioada următoare aceasta campanie, cu poze și clipuri cu produse românești. Și va provoc sa faceți la fel. Aștept sugestiile Dvs. despre alte produse românești care merita promovate!”, a precizat, duminică, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.