Marcel Ciolacu pune tunurile pe „parteneriatul neconstituțional” Iohannis-PNL: „A îngropat România în valul 4!”

Share:

Marcel Ciolacu a avut o reacţie explozivă după ce azi s-au înregistrat peste 6.700 de cazuri noi de coronavirus în ţara noastră, în ultimele 24 de ore.

Liderul PSD spune că  Iohannis și Cîțu au stat relaxați și au tăiat frunze la câini, iar astăzi România este din nou total nepregătită în fața valului 4 al pandemiei.

„Parteneriatul neconstituțional Iohannis – PNL a îngropat România în valul 4! Au pierdut vremea toată vara. Unul la golf și ceremonii cu papion, iar altul saltimbanc în campania internă a PNL. Ce paturi ATI, ce testare, ce vaccinare?! Iohannis și Cîțu au stat relaxați și au tăiat frunze la câini, iar astăzi România este din nou total nepregătită în fața valului 4 al pandemiei”, a scris, marți, pe Facebook, Marcel Ciolacu, președintele PSD, făcând ulterior referire la bilanțul zilei de 21 septembrie.

„Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul. Situația va degenera în zilele următoare. În toate aceste luni, Cîțu, Rareș Bogdan și alți apropiați ai Cotroceniului au tot invocat ”parteneriatul” Iohannis-PNL, prezentat drept temelia guvernării lor. Azi, ne dăm seamă că acest parteneriat- paralel total cu Constituția, înseamnă, de fapt, abandonarea țării! Președintelui și premierului le pasă strict de soarta găștii lor politice, iar restul românilor pot să moară în tăcere. Iohannis nu conduce România, ci doar marea caracatiță liberală care a acaparat toată administrația statului! Românii și-au dorit un președinte echidistant și s-au pricopsit cu unul tot mai distant față de țară și față de viața oamenilor ei”, a transmis Marcel Ciolacu.

„PSD are un singur parteneriat: cu românii!”, a conchis Marcel Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.