Alina Gorghiu îl pune la punct pe fostul prefect al Capitalei, Alin Stoica: „Avem un aviz de la CNSU care permite organizarea în spațiul de la Romexpo a Congresului!”

Alina Gorghiu i-a dat replica lui Alin Stoica, fostul prefect al Capitalei, după ce acesta a criticat decizia de organizare a Congresului PNL.

Alin Stoica, fostul prefect al Capitalei, e de părere că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de participanţi, nu ar trebui permisă, conform normelor legale şi „regulilor de bun simţ”, în condiţiile în care limita pentru spectacole în aer liber este de 1.000 de persoane, la o incidenţă de peste trei la mie a cazurilor COVID.

„Sincer, eu nu m-aș implica în Congresul USR PLUS”, a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu, adăugând că Congresul PNL are aviz din partea CNSU, iar membrii vor putea participa în baza certificatului verde sau al unui test COVID.

„Sincer, eu nu m-aș implica în Congresul USR PLUS. Aș vrea să nu-i văd pe toți care au această preocupare din alte partide la congresul nostru, nu doar la partea de organizare, ci și la partea politică. E asa o preocupare în exterior de mă surprinde. În privința congresului, știți foarte bine că suntem un partid responsabil. Avem un aviz de la CNSU care permite organizarea în spațiul de la Romexpo a acestui eveniment.

Vă amintesc că spațiul pe care îl are pavilionul central este este 15.800 de metri, adică o persoană va beneficia cam de 3 metri. Altfel, peste 90% dintre participanții la Congresul PNL sunt persoane vaccinate, putând beneficia de acel certificat verde. Cu toții vom avea acel document la noi. Iar diferența până la 100% sunt persoane care vor demonstra fie că au testul făcut înainte de congres, fie vor fi testate la intrare”, a spus Alina Gorghiu, la Antena3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.