Rareș Bogdan lansează o provocare pentru Dacian Cioloș: „Dacă intră în guvernul Cîțu, voi intra și eu în executiv”

0

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a venit sâmbătă la Romexpo, la Congresul PNL, cu măști pentru jurnaliști. El a transmis un mesaj de susținere a preferatului său – Florin Cîțu.

„Va fi aleasă conducerea pentru 4 ani de zile, o conducere a lui Florin Cîțu, care va câștiga această competiție”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat despre tentativele de fraudare a votului, prim-vicepreședintele PNL a spus: „Votul este secret potrivit statutului PNL. Nu se poate așa ceva, la PNL nu există așa ceva, fiecare voteză cum îi dictează conștiința. Președintele Iohannis este un om care este echidistant, este un om care va da un mesaj de pace, nu se implică în campania PNL, dar își dorește să continue parteneriatul cu premierul”.

„Îi lansez o provocare lui Dacian Cioloș, am înțeles că își dorește o funcție de ministru. Dacă intră în cabinetul lui Florin Cîțu, eu voi părăsi funcția extrem de importantă de la Bruxelles și voi intra și eu în guvern. Consider că în umătorii ani guvernarea trebuie să fie de dreapta, în jurul lui Florin Cîțu”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a spus că PNL are o șansă imensă de a demonstra că poate implementa un program puternic de guvernare, inclusiv cu ajutorul PNRR, care va fi semnat luni, apreciind că partidul poate reveni în sondaje la „34%”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.