Rareș Bogdan, revoltat de atacurile la adresa premierului: „Noi nu suntem pesediști, pesediștii sunt dușmanii noștri! Noi ne susținem guvernul!”

0

Rareș Bogdan, susținătorul lui Florin Cîțu, a făcut apel la unitate, revoltat după ce candidatul lui a fost huiduit. Rareș Bogdan a răgușit pe scenă și chiar i-au dat lacrimile în timp ce vorbea de atacurile la adresa actualului premier. 

„Demisia nu se strigă în această sală, că este guvernul nostru. Noi nu suntem pesediști, pesediștii sunt dușmanii noștri! Noi ne susținem guvernul. Mă bucur, Marcel Vela, că ai ales calea cea bună”, a strigat Rareș Bogdan de la tribuna congresului.

„Vă rog să vă puneți în spatele lui Florin Cîțu, cu toții. Este un om onest, este un om cu bun simț. Oameni buni, înțelegeți, omul ăsta a lucrat la Banca Noii Zeelande, are studii în SUA. Cine vreți să conducă un guvern, să facă reformă?”, a spus Rareș Bogdan.

„Împreună trebuie să ducem aceste bătălii. Dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate! Este absolut normal să susțineți un candidat sau altul, se va vedea la vot. Dragii mei, în urmă cu cinci luni de zile am primit invitația de a mă alătura unei echipe și am făcut-o.

PNL înseamnă că toți cei de aici suntem împreună. Înseamnă că colegii noștri sunt alături de noi (n.r. a enumerat liderii din mai multe județe). Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu. A dat cu pumnul în masă în faţa Ursulei von der Leyen”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.