Florin Cîțu îi pune la punct pe liderii USR-PLUS: Dacă moțiunea va fi votată de PSD, USR și AUR nu înseamnă alianță?

0

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, declară că PNL nu poate relua negocierile cu USR PLUS, atât timp cât există o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, care poate să treacă numai cu sprijinul PSD, USR PLUS şi AUR.

„Haideţi să nu mai fim ipocriţi, dacă faptul că PSD ar vota, să spunem, membrii Guvernului PNL înseamnă USL, dar un vot alături de USR şi AUR nu înseamnă alianţă? Până la urmă, să vedem ce se întâmplă. Dar eu vă spun că, în acest moment, Guvernul poate fi dat jos cu voturile PSD, USR şi AUR. Atât timp cât există această moţiune (…). Este o moţiune depusă de USR, deci nu cred că vor depune o moţiune USR şi nu o votează”, a afirmat, duminică, Florin Cîţu, prezent la Consiliul Naţional al PNL.

Întrebat dacă parlamentari PNL ar putea să voteze moţiunea de cenzură sau dacă vor fi parlamentari care vor face opoziţie în partid sau chiar în Parlament, Cîţu a exclus această posibilitate.

„Nu cred că există un liberal în România care să voteze împotriva propriului Guvern. Aici statutul este foarte clar pentru cei care vor face opoziţie în PNL, în interior (…). PNL va fi mai unit, vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru, PSD”, a susţinut liderul liberal, Florin Cîțu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.