Violeta Alexandru, revoltată de comportamentul taberei Cîțu: „Clamăm unitate și amenințăm pe la spate!”

Share:

Atac dur al fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, la adresa oamenilor din tabăra noului președinte, Florin Cîțu. Ea spune că au existat presiuni din partea unor colegi pentru a fi îndepărtată din partid, iar la Congres și la Consiliul Național a fost mimată democrația de partid, directiva reală fiind anihilarea tuturor celor care i-au rămas fideli lui Ludovic Orban. 

În discursul pe care l-a susținut de la pupitrul Consiliul Național, fostul ministru al Muncii i-a acuzat pe politicienii din echipa lui Florin Cîțu că mimează o atitudinea democratică în public, dar s-au asigurat, în culise, că opozanții lor nu mai au șansa unei competiții corecte.

„O aștept și pe doamna Alina Gorghiu să iasă să ia cuvântul după mine, dacă dorește. (…) Cam așa arată lucrurile, un pic de lipsă de respect față de cei care vorbesc, unii colegi sunt cu spatele la noi. Urât, să știți. Clamăm unitatea și respectul, dar nu le practicăm și este urât. Așa, de mimat, te respect, dar stau cu spatele la tine, te respect, dar te-am amenințat în timpul campaniei, te respect, dar vorbim pe grupuri o distrugem pe Alexandru” a declarat fostul ministru al Muncii.

Violeta Alexandru, susținătoare a lui Ludovic Orban și lider al PNL București, a fost unul dintre cei mai vocali și virulenți critici ai lui Florin Cițu și oamenilor din echipa sa. Cu doar câteva zile înainte de congres, ea a afirmat „că-i este rușine” să mai răspundă mesajelor oamenilor care o întreabă despre ceea ce se întâmplă în PNL.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.