Vlad Voiculescu aruncă „bomba” în privința congresului PNL: „Peste 4.000 de teste pozitive nu au fost alocate Bucureştiului, pentru a scădea incidenţa!”

0

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că a aflat informația conform căreia, în București, nu au fost ”alocate” peste 4000 de teste pozitive, asta pentru a menține rata de infectare la un nivel scăzut, înaintea Congresului PNL.

PNL a fost intens criticat în ultima săptămână pentru faptul că a organizat congresul pentru alegerea conducerii partidului la Romexpo, cu peste 5.000 de participanţi, în contextul în care Capitala a depăşit pragul de 4 infectări cu Covid la mia de locuitori, intrând în scenariul roşu, iar Vlad Voiculescu susţine că are informaţii conform cărora rata de infectare ar fi chiar mult mai mare, dar a fost măsluită.

”Creșterea fulminantă a numărului de cazuri s-a temperat în mod miraculos după ziua de luni, chiar înainte de congresul PNL.

Aflu astăzi că peste 4000 de teste pozitive din zilele de 23, 24, 25 septembrie nu au fost „alocate*” de DSP București, adică nu au apărut în cifrele oficiale. Incidența ar fi fost altfel semnificativ mai mare.

Aveți grijă de voi!

nealocat = dispărut din orice statistică oficială”, scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, demis de premierul Cîţu, i-a răspuns acestuia după ce şeful guvernului a declarat că eşecul campaniei de vaccinare nu este vina sa, el nefiind specialist în publicitate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.