Ludovic Orban îi dă șah lui Florin Cîțu: A demisionat de la șefia Camerei, dar rămâne în funcție!

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat că îşi prezintă demisia, dar o depune la partid şi nu la Parlement, aşa cum este procedural. De altfel, așa cum a promis, la prima oră, Ludovic Orban și-a depus demisia, prin intermediul unei consiliere, la sediul central al PNL.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat că luni va depune demisia „în mâna” preşedintelui ales al PNL, Florin Cîţu urmând ca acesta să înainteze documentul atunci când va considera de cuviinţă. Orban afirmă că va continua să exercite funcţia până când se va forma o majoritate parlamentară în aşa fel încât PNL să nu piardă preşedinţia Camerei Deputaţilor în favoarea PSD.

„Eu luni dimineaţă, la ora 9, mi-am depus demisia în mâna preşedintelui Partidului Naţional Liberal. Este o decizie irevocabilă şi care va opera în momentul în care preşedintele Partidului Naţional Liberal va depune demisia respectivă. Când îmi va cere, atunci îmi voi depune demisia. Deci încă o dată, demisia este dată, nu mai există cale de întoarcere, eu sunt un om de onoare”, a afirmat Ludovic Orban duminică.

Ludovic Orban apreciază că, dacă ar avea loc alegeri pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor în această perioadă, PSD ar obţine funcţia.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.