Rareș Bogdan îi dă replica lui Orban: „PNL l-a sancționat pe Orban. PNL va continua parteneriatul cu preşedintele Iohannis!”

0

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îl ironizează pe fostul preşedinte al formaţiunii, Ludovic Orban, după ce acesta a spus că parteneriatul său cu Klaus Iohannis s-a încheiat.

Rareş Bogdan face referire la discursul lui Ludovic Orban, susţinut imediat după aflarea rezultatului votului în congresul PNL, pe care acesta l-a încheiat cu afirmaţia că de acum înainte nu va mai avea niciun fel de parteneriat cu Klaus Iohannis, supărat că preşedintele l-a susţinut făţiş pe Florin Cîţu. Rareş Bogdan spune că fostul lider al partidului nu va fi sancţionat, dar îl avertizează să înceteze astfel de declaraţii.

„L-a sancţionat Partidul Naţional Liberal, noi nu mai avem ce sancţiuni să-i aplicăm domnului Orban. Îl lăsăm să-şi revină. Îl asigur că-i vom aşeza tabloul pe peretele din sediul central al PNL, alături de ceilalţi, mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete, alături de ceilalţi preşedinţi post-decembrişti, dar în rest, domnia sa este un membru al Partidului Naţional Liberal şi atât, din acest moment.

Faptul că domnia sa consideră că nu mai are o relaţie, n-am ştiut că a avut o relaţie personală, noi ştiam că PNL are o relaţie instituţională cu preşedintele României şi domnia sa, în calitate de preşedinte ales, are o relaţie cu preşedintele. Acum, dacă domnia sa personal consideră că a rupt orice legătură, nu ştiam că au o legătură personală atât de puternică”, a declarat Rareş Bogdan la RFI.

Liberalul subliniază că PNL va continua parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Noi, vă asigur şi sigur, preşedintele ales al partidului, Florin Cîţu, a afirmat extrem de clar că îi cere nişte lămuriri, să ştim şi noi în ce calitate a spus asta. Am înţeles că a avut loc o discuţie ieri, legată de acest aspect. Dacă vor continua aceste declaraţii la adresa preşedintelui României, noi vom veni şi vom explica extrem de clar că noi continuăm parteneriatul cu domnia sa, care nu ne-a adus decât plusuri în relaţia aceasta, timp de şase ani şi jumătate”, precizează Rareş Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.