Florin Cîțu îi avertizează pe liderii USR-PLUS: Dacă USR-PLUS va vota o moţiune alături de PSD, PNL nu va mai negocia cu acest partid!

0

Florin Cîţu a condus marţi, în calitate de preşedinte PNL, prima şedinţă a conducerii partidului. Premierul a anunţat că liberalii vor negocia în Parlament pentru respingerea moțiunii de cenzură a PSD. De asemenea, Cîţu îi așteaptă în continuare pe cei de la USR PLUS să se întoarcă la coaliţie, dar acest lucru nu poate fi posibil fără anumite condiţii ferme.

„În primul BEX a noii conduceri a PNL am avut mai multe discuţii politice pentru perioada următoare.

S-au format două echipei de negocieri la Camera Deputaţilor şi la Senat pentru a păstra majoritatea în Parlamentul României.

Ştim foarte clar în ce situaţie se află România astăzi. Urmează o perioadă dicilă în iarnă. Preţurile la energie şi la construcţii au crescut. Am găsit soluţii pentru acestea.

Suntem în mijlocul valului patru. Azi am avut 11.000 de persoane infectate. Am prezentat colegilor din BeX că mâine va fi o HG prin care vom aloca 460 de milioane de lei din fondul de rezervă pentru Ministerul Sănătăţii, ceea ce arată că pregătirea valului patru a fost suboptimală ca să fim eleganţi, în ceea ce priveşte medicamentele şi cheltuielile pentru ATI”.

PNL şi-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă şi nu dă înapoi. În continuare PNL rămâne ferm în spatele preşedintelui şi premierului. Nu e niciun fel de discuţie aici.

În al treilea rând, îi aşteptăm pe partenerii de la USR să discutăm şi să mergem cu această coaliţie mai departe. Dar vom trage linie în momentul în care cei de USR vor vota o moţiune alături de PSD, PNL nu va mai negocia cu USR”, a declarat Florin Cîţu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.