Marcel Ciolacu îi dă lovitura de grație premierului Cîțu: Guvernul Cîțu va fi demis în cel mult șapte zile. Nu susținem un guvern minoritar!

1

Liderul PSD Marcel Ciolacu susține că guvernul condus de Florin Cîțu va fi demis, cel mai târziu lunea viitoare, indiferent ce decizie va da Curtea Constituțională pe moțiunea de cenzură înițiată de USR Plus și AUR.

„Dacă nu există conflict, intră pe ordinea de zi moțiunea de cenzură într-o zi sau două și tot PSD-ul o va vota. Daca există conflict, imediat după anunțul CCR o să le solicit colegilor să depunem moțiunea PSD, e scrisă”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la un post TV.

Liderul social-democrat a precizat că, în scenariul în care PSD va depune propria moțiune, va cere ca joi să se citească și luni să se voteze.

„Exclus să susținem un guvern minoritar”, a declarat Ciolacu, recunoscând că varianta optimă ar fi alegeri anticipate.

„Noi avem un mesaj clar: alegeri anticipate. Că durează trei luni, că pui un guvern de tehnocraţi care organizează alegerile şi gestionează problemele sanitare şi economice o perioadă limitată, suntem total de acord. (…) E o utopie să intrăm noi la guvernare acum”, a mai afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Sorin Costin spune

    PSD -ul dacă NU DA JOS GUVERNUL CÎȚU IN DATA DE 5.10.2021 (MARTEA VIITOARE), va avea mari probleme cu electoratul tradițional.!!!
    SA SE MAI TERMINA CU GUVERNUL MEU, PARLAMENTUL MEU ȘI ALTE ASEMENEA ZMECHERII POLITICIANISTE CARE AU FĂCUT MULT RĂU ROMÂNIEI ȘI ROMANILOR.!!! DE CE PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS ,NU L-A LUAT DE GULER PE ACEST TERIBILIST DE FLORIN CÎȚU ,CARE A ÎMPRUMUTAT ROMÂNIA CU ZECI DE MILIARDE DAR NU A SCOS O VORBULIȚĂ.!!! INDIVIDUL ASTA DE LA COTROCENI ESTE DE O MÂRLĂNIE DUSA LA EXTREM ȘI NE DOVEDEȘTE CA NU -I PASA DE ROMÂNIA ȘI DE ROMANI.!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.