Rareș Bogdan îi dă replica lui Ludovic Orban: E ciudat să ni se ceară să-l dăm jos pe Cîţu, când tocmai s-a impus la Congresul PNL!

0

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a venit cu noi precizări legate de modul în care a fost organizat Congresul PNL şi a dat asigurări că s-au respectat toate măsurile.

„Ce pot să spun este că congresul nostru a… în sală s-a intrat doar pe bază de certificat verde. Eu cred că prin purtarea măştii în cea mai sală din România nu a fost o situaţie care să creeze probleme. Eu sper că lumea să nu perceapă că a fost sfidare. am explicat de ce am procedat aşa. am respectat cu stricteţe măsurile în interior”, a declarat Rareş Bogdan.

În privinţa raportării greşite a infectărilor COVID despre care se vorbeşte în spaţiul public, Rareş Bogdan a transmis: „Eu nu cred că cineva din instituţiile statului român îşi permite să ascundă cazuri. Nu cred asta. Nu conduc MS şi nici MAI, dar am toată încrederea că oamenii de acolo raportează corect”.

Rareş Bogdan a comentat şi declaraţiile lui Ludovic Orban făcute astăzi în care îl critica pe Iohannis.

„Nu sunt pasionat de ce spune Orban. Au fost declaraţii făcute la supărare, prin care îşi cere scuze că a îndemnat la votarea lui Iohannis. E ciudat să ni se ceară să-l dăm jos pe Cîţu, când tocmai a câştigat Congresul  PNL. Cei de la USR PLUS, după Congres, se vor răzgândi şi se vor aşeza la masă”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.