Alina Gorghiu ii avertizeaza pe liderii USR-PLUS: Işi vor pierde mare parte din electorat în urma alianţei cu PSD şi AUR!

Vicepreşedintele PNL al Senatului Alina Gorghiu scrie într-o postare pe Facebook că nu înţelege ce caută USR-PLUS în alianţă cu PSD şi cu AUR, partide care sunt anti-vaccin, anti-europene și anti-măsuri de siguranță.

Alina Gorghiu susţine că USR-PLUS îşi va pierde mare parte din electorat în urma alianţei cu PSD şi AUR pentru trecerea moţiunii de cenzură depuse de social-democraţi împotriva guvernului Cîţu.

„Firească alianța PSD cu AUR pentru votarea acestei moțiuni. Ambele partide sunt anti-vaccin, anti-europene și anti-măsuri de siguranță. Nu înțeleg ce caută USR-PLUS în ecuație. Dar mai au timp până marți să conștientizeze că vor deconta aspru. Oamenii nu i-au votat ca să se alăture PSD, cel mai mare inamic al românilor.

Oare au citit măcar textul moțiunii de cenzură?! Cel mai tare sunt atacate domeniile gestionate de foștii miniștri ai USR: fonduri europene, gestionarea programelor de sprijin pentru IMM, situația din transporturi și mai ales dezastrul din domeniul transportului feroviar de persoane (cu reacțiile sfidătoare ale fostei conduceri a CFR), problemele din sănătate.

Și chiar dacă USR-PLUS încearcă să minimalizeze importanța politică a alianței cu PSD și AUR, considerând că este doar un demers conjuctural, „tehnic”, o moțiune de cenzură este un act profund politic. Pe care îl faci alături de niște parteneri cu care ai valori comune, care te definesc ca partid politic”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.