Premierul Citu pune tunurile pe USR-PLUS: Dacă stai la masă cu PSD si AUR, nu stai la masă cu noi!

Share:

Premierul Florin Cîţu a lansat un atac virulent la adresa USR PLUS, formaţiune pe care a catologat-o drept „alianţa iresponsabililor” care nu are „niciun plan”, dar vrea să dea jos Guvernul. Mai mult, liderul liberal a afirmat că „nu există altă variantă de premier din partea PNL”, care vrea să rămână la putere până în 2024.

Florin Cîţu şi-a criticat foştii parteneri din coaliţia de guvernare, în condiţiile în care USR PLUS a anunţat că va vota moţiunea de cenzură.

„Avem alianţa iresponsabililor care, indiferent de situaţia în care suntem astăzi, ei vor să dea jos Guvernul. Şi fără niciun plan. Pentru că cei de la PSD nu vor să meargă la guvernare. USR PLUS, la fel, nu are niciun plan. Suntem în nişte filme de copii care nu iau în serios situaţia României.

Pe partea de PNRR, avem de luat decizii ca să putem implementa PNRR. Sunt oameni care au lucrat la PNRR şi acum s-au trezit că vor să colaboreze cu PSD. Ăsta e şocul momentului. Să stea lângă PSD şi AUR. Acum un an de zile ar fi făcut orice să nu fie lângă PSD”, a declarat Florin Cîţu, joi, la TVR 1.

Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea ca moţiunea de cenzură să treacă marţi, ceea ce ar duce la căderea Guvernului, Florin Cîţu a reiterat că „PNL va fi la guvernare până în 2024”.

„PNL tocmai a avut un Congres unde eu am câştigat şefia PNL. Nu există altă variantă de premier din partea PNL. PNL va fi la guvernare până în 2024. Nu există altă variantă. Vreau să-i văd pe cei de USR PLUS votând împotriva PNRR, împotriva celorlalte reforme.

În această perioadă am văzut multe atacuri la PNL. Trebuie să se oprească. Cei care vor să negocieze cu PNL trebuie să aibă mare grijă ce mişcări fac. Dacă stai la masă cu PSD, nu stai la masă cu noi”, a precizat Florin Cîţu.

 

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Nicu. spune

    MAI INFRACTORULE DE DREPT COMUN FLORIN CÎTU ZILELE TALE SUNT NUMARATE IN FRUNTEA GUVERNULUI ROMÂNIEI.
    CU CINE VEI GUVERNA PÎNĂ ÎN 2024 POSIBIL CU PSD-CIUMA ROSIE A ROMANIEI FORMAND UN NOU USL2.
    CU TINE PREMIER USR-PLUS NU VA COLABORA NICIODATĂ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.