Președintele Iohannis îi desființează pe liderii USR: USR s-a aliat cu PSD și AUR. Guvernul Cîțu a căzut victimă unor orgolii politicianiste!

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că guvernul condus de Florin Cîțu a ”căzut victimă unor orgolii politicianiste” și a acuzat din nou partidele care au votat moțiunea de cenzură că nu au soluții pentru rezolvarea crizei. 

”Probabil, majoritatea, dragi români, ați aflat că a avut loc o moțiune de cenzură și guvernul a fost dărâmat de unii politicieni care au dorit să arate pur și simplu că au voturi suficiente pentru a face acest lucru. Nu au nicio gândire pentru ce urmează după.

Evaluarea mea, oricât de trist ar suna, este că acest guvern a căzut victimă unor orgolii politicianiste, care nu au în spate nicio gândire pentru România sau pentru români.

USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea din motive de ei știute, ceea ce nu a fost bine, dar s-a mai întâmplat ca partide să plece de la Guvernare. Dar nu a fost suficient, s-au aliat cu PSD și AUR și au dărâmat guvernul.

Trebuie să găsim o ieșire”, a spus Iohannis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.