Florin Cîțu îl pulverizează pe Dacian Cioloș: Are posibilitatea să negocieze cu partidele care au susținut moțiunea de cenzură (PSD și AUR)!

0

Florin Cîțu a venit cu o reacție-fulger după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru al României.

Florin Cîțu, primul mesaj după ce Iohannis l-a desemnat premier pe Cioloș. Liderul PNL a precizat că partidul pe care îl conduce va discuta cu noul premier, după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi de la moțiunea de cenzură, PSD și AUR.

”Am luat act de desemnarea făcută de președintele Klaus Iohannis.D e astăzi, responsabilitatea lui Dacian Cioloș, ca premier desemnat, este una imensă. Are acum posibilitatea să negocieze cu partidele care au susținut moțiunea de cenzură (PSD și AUR), pentru a forma majoritatea necesară învestirii unui guvern stabil.

PNL va discuta cu domnul Cioloș, după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi de la moțiunea de cenzură, PSD și AUR. Mâine PNL va discuta situația politică la zi într-o ședință BPN”, a spus Florin Cîțu, pe contul personal de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.