Liderii PSD nu vor susține propunerea Cioloș-premier: A mai fost prim-ministru o dată şi a fost un dezastru!

0

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat că social-democraţii nu vor susţine în parlament propunerea făcută de Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, în persoana lui Dacian Cioloş.

„Categoric nu îl vom susţine pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier. Moţiunea a fost şi împotriva miniştrilor USR. Aceasta este o propunere neserioasă, care contrazice toate deciziile preşedintelui din acest an.. Ne-a spus anul trecut că nu desemneaza un premier din rândurile PSD pentru că nu există o majoritate, iar acum face o desemnare din rândul coaliţiei pierzatorilor.

Este o propunere neserioasă. Cioloş a mai fost premier o dată şi a fost un dezastru. Această propunere este o glumă„, a spus Alfred Simonis.

Aceeaşi opinie este împărtăşită şi de liderul de grup al senatorilor PSD, Lucian Romașcanu. „Nu este o propunere solidă. Păi ce sa facem, să o vedem iar pe doamna Turcan în pozitia de ministru al muncii şi pe domnul Cîţu prim-vicepremier si să ajungă să se ocupe iar de finanţe?

Sigur că ţara are nevoie de un guvern, dar este vina lui Iohannis că i-a întors pe toţi împotriva tuturor. Dar poate face domnul Ciolos vreo minune si îi aşază pe toţi la masă”, a spus Romaşcanu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.