Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: „Şi preşedintele este autorul acestei crize politice. Fără o majoritate nu se poate vorbi de un guvern minoritar!”

Share:

Preşedintele Klaus Iohannis are, luni, la Palatul Cotroceni, consultări cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice din Parlament în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

„Si presedintele Iohannis in primul rand este autorul acestei coalitii si responsabilul pentru criza politica, alaturi de PNL. I-am transmis presedintelui ca fara o majoritate nu se poate vorbi de un guvern minoritar.

Romania se afla intr-o criza sociala, economica si sanitara profunda, iar fara o majoritate nu va putea depasi aceasta criza. Ori se va crea o majoritate penru un eventual guvern, ori pentru alegeri anticipate. Din punctul de vedere al PSD, se va crea pentru anticipate. L-am asigurat pe presedinte ca nu vom abandona romanii, tot ce nu poate face un guvern demis, va prelua Parlamentul.

Am depus deja solicitari pentru plafonarea preturilor la energie si gaze, speram ca saptamana viitoare sa mearga la promulgare. Romanii trebuie sa depaseasca si criza sociala. Aceasta iarna va fi printre cele mai grele cu care ne-am confruntat. Stim unde am ajuns, prin inghetarea veniturilor, iar cu aceste scumpiri romanii nu vor putea face fata”, a spus Marcel Ciolacu, după ieşirea de la consultările cu Klaus Iohannis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.