Nicușor Dan, implicare totală: Persoanele fără adăpost vor primi măşti de protecţie şi dezinfectanţi şi vor avea acces la programe sociale!

1

Persoanele fără adăpost vor primi măşti de protecţie şi dezinfectanţi şi vor avea acces la programe prin care vor putea beneficia de o masă caldă și de o baie caldă și haine curate și încălțăminte, a anunţat, miercuri, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Și persoanele în vârstă vor fi ajutate, a mai spus edilul Bucureștiului. Anunțul vine după două săptămâni de creștere accelerată a ratei de infectare COVID-19 la nivelul Capitalei, peste nivelul de 6 la mie. 

Totodată, aceste persoane vor avea acces la programele ‘Supa comunitară’ şi ‘Duşurile sociale’, prin care vor putea primi gratuit o masă caldă, vor putea face baie şi vor primi la schimb haine curate şi încălţăminte”, a scris Nicuşor Dan, miercuri seară, pe Facebook.

Edilul Bucureștiului a mai spus că și „persoanele în vârstă, rămase singure şi fără aparţinători, vor fi ajutate să-şi procure alimentele şi produsele necesare”.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a mai precizat că aceste acțiuni au drept scop limitarea răspândirii epidemiei și sunt realizate cu ajutorul echipelor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Anunțul făcut de Nicușor Dan vine după 15 zile de la depășirea ratei de infectare de 6 la mie. Miercuri, rata de incidență a ajuns la 15,1 la mia de locuitori.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Gabriel Marinescu spune

    Nu pot sa cred ca s-a irosit anotimpul in care trebuiau executate lucrari la sistemul de termoficare si continuat lucrul pt finalizarea lucrarilor de la pasajele atat de necesare Capitalei doar pt ca primarul general sa ne anunte”victorios”ca a reusit sa obtina toate avizele!Cu avizele ne vom incalzi si spala la iarna care a si inceput?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.