Dacian Cioloș cere PNL să nu fugă de responsabilitate: „România are nevoie de un guvern cu puteri depline. Nu putem să pansăm ego-uri rănite!”

0

Biroul Executiv al PNL s-a întrunit vineri pentru a discuta mandatul cu care Florin Cîţu urma să se prezinte la întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloş şi cu Kelemen Hunor.

Premierul desemnat Dacian Cioloș a făcut vineri apel la PNL să nu fugă de responsabilitate, punctând că USR rămâne determinat pentru formarea unui guvern. „Mergem până la capăt”, a spus liderul USR.

„România are nevoie de un guvern cu puteri depline. Nu putem să pansăm ego-uri rănite. Important e să discutăm și să oferim soluții. Nu este pregătit PNL să ofere soluții, USR va face acest lucru. Până duminică, PNL știe unde să ne găsească în cazul în care au alte idei. E o urgență, acesta este și motivul pentru care am făcut propunere de premier”, a spus Dacian Cioloș.

„Nu pot decât să fac în continuare un apel la PNL să nu fugă de responsabilitate, pentru că România are un guvern. Eu sper să putem găsi soluția. USR rămâne în continuare determinat și eu ca premier desemnat rămân determinat să propun până la începutul săptămânii viitoare un Guvern în Parlament, pentru că acolo se vede dacă există sau nu susține pentru un guvern”, a spus Dacian Cioloș.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.