Florin Răducioiu, propus director sportiv la Dinamo

0

Fostul internaţional Florin Răducioiu a fost cooptat de antrenorul Mircea Rednic în conducerea echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, pe postul de director tehnic sau director sportiv, a anunţat tehnicianul, joi, într-o conferinţă de presă.

„În momentul acesta eu mi-l doresc pe Răducioiu să vină lângă echipă. M-am întâlnit cu el, a rămas ca domnul (Iuliu) Mureşan să discute săptămâna asta. Am vorbit şi cu Dănciulescu înainte, am înţeles situaţia, are şi el dreptate dintr-un punct de vedere. Cel care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Va veni director tehnic, sportiv, manager, ce vrea el. În plus, la cum arată, mă gândesc să îl bag vreo 5-10 minute la sfârşit de meci să ţină de minge”, a declarat Rednic.

Antrenorul dinamovist a precizat că experienţa lui Răducioiu va fi benefică echipei sale, dar decizia de a veni îi aparţine fostului atacant: „A fost un jucător foarte mare, a jucat pe unde a jucat, este foarte util, vorbeşte bine româneşte acum. Acum depinde de el, dar eu cred că o să vină”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.