Bill Cliton a fost externat

0

Fostul preşedinte american Bill Clinton, 75 de ani, a mai stat o noapte în plus în spitalul din California unde a primit tratament pentru o infecţie nelegată de COVID-19, a anunţat sâmbătă purtătorul său de cuvânt.

Fostul preşedinte american Bill Clinton, 75 de ani, a părăsit duminciă dimineaţă spitalul din California unde a fost internat marţi pentru o infecţie, a anunţat şeful echipei de medici care l-a îngrijit, scrie AFP.

Bill Clinton, preşedinte al Statelor Unite din 1993 până în 2001, a fost internat marţi seară cu o infecţie în sânge la UCI Irvine Medical Center de la Universitatea din California, la sud de Los Angeles.

El „va rămâne în spital peste noapte pentru a continua să primească antibiotice intravenoase înainte de externarea programată” duminică, a precizat pe Twitter purtătorul său de cuvânt, subliniind că „toţi indicatorii de sănătate evoluează în direcţia cea bună”.

Potrivit New York Times, citând un colaborator, Bill Clinton a dezvoltat o infecţie a căilor urinare care s-a transformat în septicemie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.