Care sunt favoriții pentru trofeul FIFA World Cup 2022

0

Având în vedere că Franța a fost campioana de la FIFA World Cup 2018, acum ne putem îndrepta atenția către turneul din 2022 din Qatar. Această cupă va fi una remarcabilă, exact ca cea de data trecută, urmând să aibă 32 de țări calificate. În anul 2026, turneul se va extinde la 48 de echipe. Vom vedea care sunt șansele de câștig pentru majoritatea țărilor ce urmează să participe la turneul din 2022. Dacă ești fan al acestui turneu, poți paria pe echipa favorită folosind cota 2 sau chiar mai mare în funcție de șansele de câștig.

FIFA World Cup este cel mai popular eveniment sportiv pe care se pariază anual sume mari de bani. Chiar dacă până anul viitor nu vom mai vedea acest turneu, a reușit să ia o amploare destul de mare în rândul fanilor. Acum că s-a terminat European Championship și Copa America, șansele de la World Cup au crescut. Chiar dacă nu s-a văzut o schimbare foarte mare pentru echipele din top, campionii europeni au văzut cum le-au crescut șansele de câștig. La FIFA World Cup 2018, casele de pariuri au încasat sume de aproximativ 1.36 bilioane de dolari la nivel global, așadar te poți aștepta ca sume mari să fie pariate și anul acesta.

Franța

Franța, care a câștigat ultimul World Cup și a intrat la Euro 2020 ca favorită este cea mai favorizată echipă să câștige FIFA World Cup 2022 din Qatar. Francezii au un scor de 5 la 1 în ceea ce privește câștigarea acestor turnee, lucru ce a rămas neîntrerupt de când Brazilia a câștigat în 1958 și 1962. FIFA World Cup 2022 va începe în 21 Noiembrie, ultimul meci fiind în data de 18 Decembrie. Pandemia a amânat încă un an Euro 2020, astfel că atât Europa, cât și America de Sud au avut diferite turnee locale.

Italia

Italia, care a câștigat primul campionat european încă din 1968 are și ea scorul de 9 la 1. Giorgio Chiellini, care va avea 38 de ani și Leonardo Bonucci, care va avea 35 de ani s-ar putea să nu poată juca la FIFA World Cup 2022. Totuși, restul jucătorilor din echipă sunt destul de tineri pentru a se întoarce în forță.

Argentina

Argentina, țara care a câștigat prima Copa America încă din 1993 și l-a ajutat pe Leo Messi să câștige primul trofeu internațional de senior. Messi va avea vârsta de 35 de ani până ce FIFA World Cup 2022 o să înceapă, dar el a câștigat Copa America cu patru goluri și 5 asistari în cele 7 meciuri jucate.

Brazilia

Brazilia are un scor de 11 la 2 și a pierdut cu 1-0 împotriva Argentinei în finala de la Copa America. Neymar este jucătorul care va avea din nou succes în meciurile internaționale la nivel de senior, iar Brazilia nu a ajuns în finala de la FIFA World Cup din 2002.

Anglia

Anglia care se plasează la un scor de 13 câștiguri cu doar 2 înfrângeri a pierdut împotriva Italiei la penaltiuri în finala de la Euro 2020. Anglia a ajuns în semifinala de la FIFA World Cup 2018 și acum a ajuns departe la Euro 2020 cu o echipă destul de tânără. Așteptările de la această echipă sunt mari, precum sunt și șansele lor de câștig, deși acum echipa va trebui să treacă peste înfrângerea de la penalti împotriva Italiei.

Următoarele țări favorite pe listă

Germania cu un scor de 9 la 1, Spania cu scorul de 10 la 1, Belgia cu scorul de 11 la 1 și Portugalia cu scorul de 14 la 1 sunt următoarele țări favorite de pe listă. Germania vine după un rezultat dezastruos de la Euro 2020 și va avea un nou manager după ce Joachim Low a părăsit echipa. Spania arată destul de promițător după ce la Euro a reușit niște performanțe destul de bune. Belgia încă speră să reușească să obțină un trofeu din generația de aur, însă s-ar putea ca șansq lor să fi dispărut.

Cristiano Ronaldo va avea 37 de ani și cel mai probabil va participa la World Cup pentru Portugalia, însă acesta a câștigat gheata de aur la Euro 2020 cu doar 5 goluri. Cei care vor ține turneul, Qatar, sunt singura echipă calificată până în momentul de față la turneu. Cei din Qatar au un scor de 66 la 1 și vor concura pentru prima oară la FIFA World Cup.

Echipe din America de Sud au câștigat primele 8 FIFA World Cups care au fost ținute înafara Europei, însă Spania (în Africa de Sud în 2010) și Germania (în Brazilia în 2014) au întrerupt acest trend. Echipele din Europa au câștigat ultimele 4 World Cups.

În cazul în care te întrebi unde îți vei putea plasa pariurile pentru FIFA World Cup 2022, vei putea găsi la aproape orice casă de pariuri și cazino cotele și mizele pentru meciuri și pentru fiecare echipă în parte. Până când vei putea să îți plasezi pariurile poți să înveți mai bine ce tipuri de pariuri poți să plasezi, dar și cum funcționează aceste sisteme și cum plătesc jucătorii.

Concluzie

Cu siguranță, în cazul în care și tu ești un fan al fotbalului ai probabil o echipă sau cel puțin un jucător preferat. Chiar dacă poate nu se află pe lista dintre echipele favorite pentru FIFA World Cup 2022, îți vei putea plasa pariul și să vezi dacă ai avut sau nu dreptate în privința meciurilor. Acesta este probabil cel mai așteptat eveniment din fotbal de către toată lumea, nu doar de către fanii înrăiți ai fotbalului. Întrucât Franța a fost câștigătoarea din 2018 a World Cup-ului este destul de evident să fie tot ea favorită și pentru următorul turneu. Totuși, fotbalul este un sport destul de imprevizibil și întotdeauna rezultatele se pot schimba.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.