Ciolacu îl desființează pe Cioloș: „O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Share:

Marcel Ciolacu desființează planul lui Dacian Cioloș de a reveni la guvernare, fiind convins că nu are nicio șansă să treacă de Parlament.

„O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.

Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Sunteți de părere că Ciolacu încercă sî îi crească electoral partidul lui Cioloș și să mai promoveze și alți candidați la conducerea psd-iștilor, prin astfel de replici, ținând cont și de faptul că majoritatea parlamentarilor PSD nu au arătat că și-ar dori alegeri anticipate, în vreo altă legislatură, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.