Gigi Becali, nemulțumit de jocul FCSB. Mesaj tranșant pentru Edi Iordănescu!

0

Gigi Becali a criticat jocul practicat de FCSB, în ciuda faptului că înțelegerea semnată cu antrenorul Edi Iordănescu exclude astfel de comentarii în public!

FCSB are șase victorii consecutive, cinci în campionat și una în Cupa României, însă patronul echipei este nemulțumit de aspectul estetic al meciurilor. „Nu sunt mulțumit de joc. Dacă nu aș fi spus, aș fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine mă interesează posesia, le-am spus tuturor antrenorilor și lui Edi. Ăsta e ordinul meu, mingea la mine!”, a declarat Gigi Becali la ProX.

„Nu vreau să câștig campionatul. Eu sunt patron și vreau să fie mingea la mine. Dacă nu câștigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viață. Sunt nemulțumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman și Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni. Între mine și Edi nu e nicio tensiune, dar dacă mingea nu va fi la mine, oricare ar fi antrenorul meu, eu voi fi nemulțumit”, a mai spus Gigi Becali.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.