Marcel Ciolacu, mesaj către parlamentarii PSD: Mâine, după plen, să mergem cu toții să ne vaccinăm cu doza a treia!

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor PSD să se vaccineze cu doza trei, după votul în Parlament care ar putea decide învestirea Guvernului Cioloş.

Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe senatorii şi deputaţii PSD să meargă, miercuri, la Romexpo, pentru a face a treia doză a vaccinului anti-COVID, ca prin acest gest să impulsioneze campania de vaccinare.

„Dragi colegi,

Vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în fața acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluții. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluție pentru a salva cât mai multe vieți.

Vă propun să mergem la centrul de vaccinare de la Romexpo, care este cel mai mare din București – cred că toată lumea va înțelege semnificația alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne același partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români.

Vă mulțumesc și aștept confirmările voastre”, este mesajul pe care Marcel Ciolacu l-a transmis colegilor din PSD, conform Ştiripesurse.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.