Kelemen Hunor critică dur USR: „În campanie nu am promis conflicte interminabile, nu am promis instabilitate, nu am promis nesiguranţă şi haos social!”

1

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat miercuri că parlamentarii ar trebui să-şi ceară scuze de la cei care i-au trimis în Parlament, subliniind că ar trebui dezbătute problemele cu care se confruntă România, şi a spus că formaţiunea sa nu va vota echipa guvernamentală propusă de Dacian Cioloş.

„Acum un an, în campanie electorală, nu am promis conflicte interminabile, nu am promis instabilitate, nu am promis nesiguranţă şi haos social. Promisiunile noastre au fost stabilitate, predictibilitate, siguranţă şi redarea speranţei fiecărui cetăţean pentru un trai mai bun. (…) De două luni de zile, majoritatea clasei politice oferă „cetăţii” doar scandal, circ, instabilitate. (…) Vedem multe argumente fără nicio coerenţă şi logică, atitudine duplicitară, isterie şi balet politic inutil. Înainte de orice, trebuie să cerem scuze de la cetăţenii care ne-au trimis în Parlament. Vă cer scuze, stimaţi cetăţeni, dar sigur nu pot să o fac în numele fiecărui parlamentar. Şi totuşi, trebuie să spun acest lucru de la acest microfon. (…) Ar trebui să dezbatem problemele cu care se confruntă România”, a declarat liderul UDMR, Kelemen Hunor, în plenul reunit al Parlamentului.

Kelemen Hunor le-a transmis celor de la USR „că vor pica acest test” şi „de mâine trebuie făcut un efort de a se resuscita coaliţia”.

 

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Andrei Geta spune

    Usr-ul un dezastru ptr țară ,nu îi interesează decât să câștige electorat dar o să piardă și ei și din păcate și ROMÂNIA….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.