World Travel Awards: Happy Tour, cea mai bună agenție de travel management din România

0

Agenția de turism Happy Tour a primit distincția de cea mai bună agenție de travel management din România, în cadrul celei de-a 28-a ediții a World Travel Awards. La această categorie, au mai fost nominalizate alte patru agenții de turism din România.

La ediția de anul acesta a celebrelor premii din industria turistică internațională, World Travel Awards, touroperatorul Happy Tour a primit premiul pentru cea mai bună agenție de business travel din România.

„Este o onoare și o mare bucurie să primim acest premiu, mai ales acum, în contextul pandemiei de Covid-19 care a lovit adânc în industria de turism, atât pe plan local, cât și global. Întotdeauna am crezut în potențialul Happy Tour și în modelul de business dezvoltat de-a lungul timpului, iar acum a venit și recunoașterea la nivel internațioal că suntem un jucător puternic, cu o echipă foarte bună de profesioniști. Iar parteneriatul cu FCM, care a fost desemnat cea mai bună agenție de travel management la nivel european, ne face și mai încrezători în potențialul de dezvoltare al Happy Tour, nu doar pe piața locală, cât și pe celelalte piețe externe pe care activăm”, declară Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour.

Ultimele 20 de luni au fost unele dintre cele mai grele cu care s-a confruntat vreodată industria turismului, restricțiile impuse de pandemia de Covid-19 ducând la pierderi uriașe în toate sectoarele industriei. Astel, dacă în 2019, înainte de pandemie, cifra de afaceri/rulajul consolidat a agenției Happy Tour a fost de peste 55 de milioane de euro, în 2020 scăderea a fost la peste 50%.

„Chiar și în aceste vremuri foarte dificile, Happy Tour a rămas unul dintre liderii de piață  din România, păstrându-și majoritatea angajaților și întreg portofoliul de clienți de business travel. Happy Tour a fost întotdeauna o agenție vizionară, care a adoptat imediat cele mai noi tehnologii și  modele de travel management. Acest lucru ne va caracteriza și pe viitor. Până la finalul anului, sperăm să ajungem la o recuperare de cel puțin 60% a cifrei de afaceri de la nivelul anului 2019 și revenirea pe profit”, spune Javier Garcia del Valle.

La finalul lunii iunie anul acesta, a avut loc o schimbare importantă la nivelul acționariatului agenției de turism Happy Tour. Astfel, compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acționar este Javier Garcia del Valle, a preluat întregul pachet de acțiuni al agenției. Noul proprietar are în plan să capitalizeze compania cu până la 2 milioane de euro, în perioada următoare. Javier Garcia del Valle a fost acționar minoritar al agenției Happy Tour timp de 13 ani, iar sub conducerea lui , Happy Tour și-a dezvoltat și serviciile din zona de leisure, devenind una dintre cele mai mari agenții de turism din România, cu birouri proprii și în Bulgaria și Turcia.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.