Liderii PSD dau lovitura de grație guvernului minoritar PNL. Ciolacu&co îl trimit la plimbare pe Nicolae Ciucă!

0

Liderii PSD s-au reunit luni la sediul central din Kiseleff și au discutat despre negocierile din weekend avute cu cei de la PNL, iar în lumina ultimelor informații, au decis să nu mai aibă nicio negociere cu PNL.

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, anunță că întâlnirea cu PSD, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, nu va mai exista.

Conform informaţiilor venite pe surse din tabăra social-democraţilor, cei de la PSD au decis că ”acest capitol este încheiat. Nu va mai exista nicio negociere cu PNL sau cu premierul desemnat”.

În aceste condiții, Nicolae Ciucă este forțat să caute susținere din partea celor de la USR. Ciucă a declarat public că mandatul primit de la partid este pentru un guvern minoritar, în timp ce purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a explicat că USR nu va vota niciodată un guvern minoritar.

Premierul desemnat a declarat, luni, la Parlament, că va avea discuţii cu toţi cei care sunt dispuşi să înţeleagă faptul că trebuie găsite soluţii pentru ieşirea din criză, el menţionând că mandatul conducerii PNL este pentru un guvern minoritar, susţinut în Parlament.

”Suntem în Parlamentul României, unde sper să găsim soluţii şi dialog”, a spus Ciucă, precizând că „este foarte uşor de a spune nu facem”.

”Nu cred că ne găsim în situaţia nu facem”, a afirmat Ciucă, precizând că a venit pentru a avea un dialog. Ciucă a spus că a avut o discuţie telefonică şi cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.