Liderii AUR declară război compromisurilor politice. George Simion: Demarăm procedura de suspendare a președintelui Iohannis!

Share:

AUR demarează procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Anunţul a fost făcut luni de George Simion, copreşedintele Alianţei.

AUR demarează procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. George Simion a făcut declaraţii, luni, la Camera Deputaţilor despre acest subiect.

„Sute de mii de români ne contactează, ne scriu pe Internet să-l dăm jos pe Klaus Iohannis. O vorbă românească spune că peştele se împute de la cap.

E momentul. Au existat două nominalizări pentru funcţia de prim-ministru care nu au întrunit o majoritate parlamentară. Conform Constituţiei, pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare pe toată durata mandatului, trebuie să ajungem la alegeri anticipate şi pentru a economisi banii şi nervii românilor, odată cu alegerile anticipate, trebuie să mergem şi la referendum pentru demiterea președintelui.

Vom merge către români şi vom ruga să se semneze. AUR va strânge semnături în fiecare localitate din ţară şi în Diaspora, unde a primit foarte multe voturi Klaus Iohannis. În ciuda faptului că preşedintele, din păcate, controlează o parte a sistemului, vom merge până la capăt.

Sperăm ca celelalte partide parlamentare nu se vor lăsa intimidate şi vor achiesa la acest demers pentru ca postul de la Palatul Cotroceni să devină cât mai repede vacant”, a declarat George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.