Nicușor Dan își dorește un al doilea mandat la Primăria Capitalei: „În administraţie se vede azi ce ai făcut acum doi ani!”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat. Ediulul recunoaşte că nu a făcut sondaje şi nici nu vrea să intre în politică, pentru că are suficiente atribuţii în administraţie, dar că, la fel ca în 2020, doar un candidat unic de dreapta are şanse să învingă PSD. 

Nicuşor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei. Întrebat dacă se aşteaptă ca PNL să îl susţină pentru o nouă candidatură la alegerile locale din anul 2024, Nicuşor Dan a răspuns: „Pe mine nu mă preocupă 2024 în momentul ăsta, pe mine mă preocupă să rezolvăm acele probleme cu care bucureştenii se confruntă de foarte mult timp”.

„Îmi doresc să mai am un mandat de primar, pentru că în administraţie lucrurile se petrec mai lent decât în viaţa reală. Dacă 2024 ar fi azi, pe configuraţia actuală, cred că am fi exact în aceeaşi situaţie în care am fost cu toţii în 2020, în situaţia în care a avea opţiunea ca PSD-ul să câştige, cu toate consecinţele pe care le-am văzut în 12 ani de administraţie PSD, şi atunci ar fi nevoie de un candidat unic pe partea dreaptă”, a spus Nicuşor Dan, la Prima TV.

Nicuşor Dan a mai spus că nu a făcut sondaje care să arate preferinţele bucureştenilor, dar se arată convins că a pierdut, după primul an de mandat de mandat, din intenţia de vot,  pentru că „în administraţie se vede azi ce ai făcut acum doi ani”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.