Cătălin Drulă pune „punctul pe i”: Pentru refacerea Coaliției ar trebui păstrate portofoliile și negocierile din decembrie!

Share:

Vicepreședintele USR, Cătălin Drulă, a declarat miercuri, că soluția cea mai rapidă pentru a merge cât mai repede cu un Guvern în Parlament este ca partidele din coaliției să-și pătreze portofoliile pe care le-au avut înainte de despărțire. Au fost negocieri, miercuri, între PNL și USR pentru refacerea coaliției de Guvernare, după două luni de criză politică.

„Pentru refacerea cât mai grabnică a acestei coaliții, păstrarea portofoliilor și a negocierilor din decembrie ar fi cea mai sănătoasă variantă. Evident că întotdeauna se poate și altfel. Eu cred că de la asta ar trebui să plecăm, de la ceea ce s-a negociat”, explicat Cătălin Drulă, la Europa FM.

PNL susține în continuare că vrea să dea premierul, fără să arunce în spațiul public vreun nume. Și liderul liberalilor, Florin Cîțu, spune că o soluție ar fi ca USR să-și păstreze ministerele.

„Premierul este de la PNL și am vorbit ca acordul coaliției să fie mai în detaliu pentru că în iarnă nu am avut timp să avem toate detaliile, ca să nu mai avem astfel de probleme. Am discutat mai mult despre programul de guvernare”, a declarat, miercuri, Florin Cîțu.

Chiar dacă pare că PNL și USR s-au înțeles, liberalii nu renunță la a discuta mâine cu cei de la PSD.

Florin Cîțu și liderul social democraților, Marcel Ciolacu, au programată o întâlnire în jurul prânzului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.